Een proefdruk laten maken

Je wilt een proefdruk laten maken? Wanneer het een proefdruk van digitaal drukwerk (m.u.v. gelijmde brochures, softcover en hardcover boeken) betreft is dit geen enkel probleem. Het bestellen van een proefdruk doe je door bij oplage '1' in te voeren. In de winkelwagen wordt vervolgens automatisch 50% korting in mindering gebracht. Je hoeft hiervoor geen kortingscode in te voeren!  

Het is niet mogelijk bij het bestellen van een proefdruk te kiezen voor meerdere ontwerpen. Je zult per ontwerp een proefdruk moeten bestellen wil je gebruik kunnen maken van de korting. 

Wil je een proefdruk laten maken van bijvoorbeeld een grootformaat productie? Hiervoor gaat de 50% korting niet op. Neem in dit geval even contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden door te nemen. 

Voorwaarden proefdruk bestellen

Bij DWCPRINT profiteer je maar liefst van 50% korting op jouw proefdruk. Echter zijn hieraan wel enkele voorwaarden verbonden:  

  • het bestellen van een proefdruk met 50% korting is alleen geldig op digitaal drukwerk
  • de korting geldt alleen bij een oplage van 1 stuks en 1 ontwerp
  • de korting is niet geldig op hardcover en softcover boeken
  • de korting is niet geldig op maatproducten

Let op: het laten maken van een proefdruk is geen garantie dat een 2e druk qua kleur exact gelijk is. De verschillende weersomstandigheden en papiereigenschappen kunnen invloed uitoefenen op het papier en/of de inkten.

Voor advies omtrent het produceren van een proefdruk kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.